Triphala Plus 250 tablet
Ájurvédský doplněk stravy.
Tradiční ájurvédský produkt vyrobený podle originální receptury z klasických ájurvédských spisů.
Tento tradiční ájurvédský prudukt, vyrobený podle originální receptury, obsahuje pouze plně zralé ovoce Amalaki, vzácný bambusový produkt Vanshlochan a velké množství vysoce kvalitních přírodních bylin, ovoce, kořenů a koření, které byly velmi pečlivě sklizeny v nejčistších autentických Himálajských regionech a dalších částech Indie.
Jednou z hlavních ingrediencí této vzácné a starodávné receptury je Amalaki. Ovoce stromu Amalaki obsahuje vysoké množství vitaminu C a uvádí do rovnováhy všechny tři dóši (váta, pitta, kapha). Obsahuje pět chutí (všechny kromě slané).
V klasických ájurvédských textech je Amalaki jedním z nejvýznamnějších a nejdůležitějších Rasayanů (životních elixírů) se vzácnou kombinací pozitivních vlastností. V autentických ájurvédských spisech je Amalaki dokonce popsáno jako "božská léčivá rostlina".
Naše originální Maharishi Ayurveda Chyavanprash obsahuje mnoho dalších hodnotných ingrediencí, například 'Dashmool', jehož exotický název naznačuje cennou kombinaci deseti ájurvédských kořenů. Dashmool uklidňuje všechny tři dóši, ale především Vátu. Tento výjimečný recept zahrnuje slavný indický dlouhý pepř "Pippali", "Shatavari", divoký indický chřest (jehož konzumaci Ájurvéda tradičně doporučuje zvláště ženám), úžasnou Vátu-uklidňující "Ashwagandhu" (Zimní třešeň, známá jako "indický ženšen ') a velké množstvím dalších unikátních ingrediencí.
Doporučené užívání: Vychutnejte si 1 až 2 čajové lžičky Maharishi Ayurveda Chyavanprash buď samostatně, nebo s teplým mlékem nebo teplou vodou, ráno nebo kdykoliv jindy během dne. Chutná jako ovocný džem.
Složení: Třtinový cukr, ovoce Amla, ghee (přepuštěné máslo), med, Bambusa bambos (Vanshlochan), pepř dlouhý (Piper longum), šafrán, skořice, mix bylina a koření *.
* Vitis vinifera (raisin), Inula racemosa, Pistacia integerrima, Habenaria intermedia, Microtylis wallichii, Tinospora cordifolia (guduchi), Phyllanthus niruri, Curcuma zedoaria, Nymphaea stellata, Fritillaria roylei, Adhatoda vasica, Martynia annua, Mesua ferrea , Polygonatum verticillatum, Teminalia chebula (haritaki), Pueraria tuberosa, Omexylum indicaum, Solanum xanthocarpum, Gmelina arborea, Teramnus labialis, Tribulus terrestris, Uraria picta, Elettaria cardamomum, Clerodendron phlomidis, Sida cordifolia, Boerhaavia diffusa, Solanum indicum, Stereospermum Suaveolens, Phaseolus trilobus, Leptadenia reticulata, Cyperus scariosus, Desmodium gangeticum, Santalum album (bílé santalové dřevo), Aegle marmelos.
Nutriční hodnota / 100 g % DP**
Energie 1403 kJ
335 kcal 16,8
Tuky 6,14 g 8,8
z nichž nasycené tuky 4,89 g 24,5
Uhlohydráty 69 g 26,5
z nichž cukry 65 g 72,2
Bílkoviny 1,6 g 3,2
Sůl 0,028 g 0,5
Vitamín C 28,40 mg 35,5
** Doporučený příjem průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal)
Země původu: Indie